logo
banneri

Lymfahoitaja lievittää kipua ja turvotusta luonnollisilla menetelmillä

Puhelin 0500 200 304, keskustele lymfahoitajan kanssa juuri Sinulle sopivimmasta hoitomuodosta.

Lymfahoidot ja hinnat

  • 30 min 38 €
  • 45 min 49 €
  • 60 min 64 €
  • 90 min Special 90 €

Maitohapot liikkeelle -LYMFA 60 min

Urheilijalle ja kuntoilijalle sopiva käsittely, jolla saadaan lihaksista liikkeelle rasituksessa kertyneet kuona-aineet. Lymfaterapia nopeuttaa lihasten palautumista.

Baby -LYMFA 30 min

Vauvakoliikin hoito. Lymfaterapialla saadaan vauvan vatsa rentoutumaan. Koko perheen arki ja yöt rauhoittuvat vauvan hyvän olon myötä.

Olga -LYMFA 60 min

Hoito, jossa rintasyöpäleikkauksen jälkeen käteen ja rintakehälle kertyvä turvotus saadaan liikkeelle. Lymfahoitaja tekee hoidon jälkeen raajaan tukisidokset, joilla estetään käden turpoaminen. Leikatun puolen käsi turpoaa, kun kainalon imusolmukkeet joudutaan usein poistamaan. Lymfaterapialla lisätään käden imunestekiertoa ja sen avulla saadaan nestekertymä liikkeelle.

Face -LYMFA 45 min

Hoito auttaa erityisesti poskiontelotulehduksissa, kasvojen alueen leikkaushoitojen yhteydessä (ennen ja jälkeen), silmäpussiongelmissa. Hoitojakson aikana käsitellään erityisesti kaula ja kasvot sekä joissakin tapauksissa myös suunsisus.

Liquid moving -LYMFA 60 min

Hoito tehdään kokonaisvaltaisesti ja lymfahoitaja hoitaa kehon keskustassa olevat alueet. Hoidossa käydään läpi kehon tärkeimmät imusolmukkeet. Hoito on hyvin rentouttava ja nestekiertoa voimakkaasti elvyttävä. Sopii terveille ihmisille, joilla elimistö on tukossa ja aineenvaihdunta hidasta.

Menossa tai tulossa operaatiosta -LYMFA 60min

Jos olet menossa leikkaukseen, voit ennen operaatiota käydä esim. kaksi kertaa lymfassa. Lymfaterapialla saadaan leikkauksessa kudokseen kulkeutuva kudosneste nopeammin pois leikkausalueelta. Toipuminen nopeutuu, kun kipu helpottuu ja turvotus on vähäisempää. Hoitoa voidaan jatkaa leikkauksen jälkeen vaikka haavassa olisivatkin vielä tikit.

LYMFA 90 min

Wellbeeing-lymfaterapia, kokonaisvaltaisesti rentouttava manuaalinen hoitokäsittely yksilöllisyyttä ja rauhaa kaipaavalle vaeltajalle.